Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du pratar om allt du ska göra medan jag mest längtar hem

Du pratar om allt du ska göra
medan jag blickar ut
och mest längtar hem
Det är svårt att höra
dina ord,dina meningar
när allting bara är kaos
i mitt huvud
Staden där alla känner alla
där man blir betraktad
där man blir föraktad
vid minsta felsteg
Du pratar om allt du ska uppnå
här i tråk-köping
där alla ska vara lika gråa
Ingen får någonsin
sticka ut från mängden
Jag vill tillbaka
till barndomens skog och land
Men den dörren är låst nu
Mitt hjärta är tungt av sorg
men du kan inte se in
i mitt innersta rum
för du vill inte ens försöka
att förstå mina önskningar
Nej,du har stannat upp
Jag sörjer över
att jag tvingas älska dig
Att mina känslor tvingar mig
att hålla mig fast vid dig
som en igel,som en svamp




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-05 12:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
när vardag-poesi är som mest verklig och därför överträffar både vardag och poesi. vacker text men sorglig innehåll. Du avslutar texten med kärlek ändå...
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta