Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en människa kunde fånga sig själv och sin personlighet i ord

Om en människa kunde fånga sig själv
och sin personlighet i ord
så hade jag nog med all säkerhet
lagt ner mycket tid och möda på
att ge en bra beskrivning
över vem jag är här
Men jag tycker inte om att definiera mig själv
Jag är en Konstnärsjäl, med konstant beslutsångest
och med för många idéer och saker på min ”vill göra”-lista
Jag försöker ta dagen som den kommer
och tror på att livet handlar om att njuta
Att njuta av livet i sin helhet
men även alla små detaljer som fyller ut våra liv
allt ifrån hur härligt det är med varm sand mellan tårna
och regndroppar i ansiktet
till hur spännande det kan vara att möta nya människor
Jag vill se livet optimistiskt och med kärlek
Livet handlar om perspektiv och beslut
och jag väljer att njuta av mitt liv
sen får andra göra som de vill
Men jag njuter hellre än att sitta och vara bitter och sur




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-05 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta