Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hittar alltid ljuset i slutet av tunneln.




Det finns tillfällen


där vi tycker att det


är slutet, då upptäcker


vi att det är bara Början.


Det finns dörrar som


känns stängda, sedan


upptäcker man att dem är


verkliga ingångar.




Fri vers av zino
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-05 17:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ljuset kan också vara ett tåg...
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

zino
zino