Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt....

om du respekterar mig,


så kommer jag att respekterar dig,


om du inte respekterar mig,


så kommer jag ändå att respekterar dig,



Jag företräder mig


och du representerar dig själv.




Fri vers av zino
Läst 265 gånger
Publicerad 2012-05-05 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino