Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Benådning




Ge benådning...



livet är föör kort,



det finns ingen tid



och



plats för avsky...




Fri vers av zino
Läst 227 gånger
Publicerad 2012-05-05 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino