Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skit snack...






Förlita dig aldrig på nån


som snackar illa om andra


framför dig,


för att personen


med all säkerhet gör det samma


bakom din rygg....




Fri vers av zino
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-05 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino