Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnoblick

du ser mig

du läser
du hör

du känner av med
kärleksblick

som finstämt instrument

söker av sinnen
samlar känslor

formar läppar till älskade ord
väger intryck
skapar avtryck


händer smeker
med viktlös
skönhet

kärlek studsar
mellan själars
speglar 

blixtar slår ner
i kraftfält
mellan de naknaste av
kroppar


du ser mig




Fri vers av pixter
Läst 643 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-05-06 01:13



Bookmark and Share


    Dave Dave
True beauty acknowledged.
2015-07-12

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint!
2013-05-26

  freathe
Herregud vad vackert, hur har jag kunnat missa den här texten? En av de starkaste jag läst på länge, du kan verkligen konsten att trolla med ord!
2012-06-25

  Rachel Roth
så vackert är detta...rakt upp och ned så
2012-05-28

  Ola Rydberg
Oj ja mkt vackert
2012-05-11

  Ninananonia VIP
Vackert skrivet ord som känns...
2012-05-10

  freathe
storslaget vackert!
2012-05-08

  Lena Själsöga Keijser
du skriver oändligt vackert
2012-05-08

  M.A.J.R
Det här är en bra text.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter