Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utveckling utan inveckling

Låt alla tankar ta slut
Låt mig känna att jag kan andas ut
Kom början på nästa kapitel,
nytt, nytt,
Jag vill ha nytt kapitel
I glädjens sång ska det skrivas om.
Låt detta nuet ha ett slut där jag kan få andas ut.
Fri från bojor och slaveri, förtryck under högborgarnas makt.
Fri från allt gammalt groll.
Fri att få sjunga ut min glädjes sång..
Fri att få leva utan att vända om
för att veta om,
jag får gå min, väg rakt fram
vill inte känna att jag måste vända om.
Vill leva
njutande glädje.

Skratta sjunga planera,
levande i livet det sköna som lovar utveckling inte inveckling.

Låt början komma till förändrings glädje genom gammalt,
låt barnen skrika skratta skramla och svamla.
Glad sprudlande energi och fri att älska utan maktlöshet i deras maktfullkomlighet.




Fri vers av Suzja
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-06 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja