Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlustelse vardag





Kom till mig å min sucktande längtan
Avnjut mitt törstande sökande
Njut så mina kurviga dalar och toppar
förför min lyckta port
Sjunk in i min ängsmark så den förvandlas till en mosse.
Åse,
jag når mitt vråls ekande bland bergens topp,
där vindarnas sus tar med mig bort

Kom du så,
för att vila i vibrerande längtan,
medan jag njuter dina slätter.

Där forskar jag mig fram,
till att nå pålens ståtliga fröjd,
så vill jag göra dig O min underbara älskade, så ståtligt förnöjd.

Så trollar jag din påles inre, till en mustig fors,
lystrande till din lyckas euforiska glädje källa.
Sen lyssnar jag till donet av din lustans famn,
för att följa med tills du suktar mitt namn.
Vi så slumrar samman,
tryggt jag vilar i din mjuka famn.

Så Snart vi vilat har,
återfinner vi varan,
i gemensam kärleks fröjd.
O åter njuter samman,
fram till vår glädjes gemensamma euoforiska höjd,
för att vi i samstämmig lycka,
genom varandra finna,
att vi blivit förnöjd.

Nu vi vilat har, och magars hunger tar tag i vår dag.
Men den av annan karaktär så är.
Inte pirrande, inte kittlande
Bara bitande.
Så börjar vi nu åter vår vardags dag.


Suz AW Jan

20010-02-12




Fri vers (Prosapoesi) av Suzja
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-06 10:18



Bookmark and Share


  Rosen VIP
skönjer en poesi i erotikens tecken...
kan vara svårt att forma detta utan plumpheter...
du har lyckats!!
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja