Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu skiter vi i det här

Snipp snipp snipp
snapp snapp snapp
äppel päppel
pirum parum

Nu sticker vi iväg.

kaplonk kaplonk
kazonk kazonk
svultum svältum
kille kill

Nu drar vi!

Skrattum skramlum
rasslum trasslum
ulli bulli
knulli kulli

Häng med!!

Nu skiter vi i
all den djupa dyngan.
Låt oss leva
och skratta högt!

Åt alla mörka spöken.




Fri vers av Klas
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-01-31 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klas
Klas