Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarna

Drömmarna kommer hem
Sveper mig in i en dans
Ljuvligt och lätt
Mina läppar har åter
lärt sig att le
Äkta och varmt
Nu ska livet få se
vad jag kan göra
nu när allt som betyder något
har blivit mitt




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 62 gånger
Publicerad 2012-05-06 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta