Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ond och sur ska mänskan va




Djävla negativitetsfascism!









Jag kommer alltid att vara trogen min glädje.

Jag kommer emellanåt vara delikat glad och munter.

Jag kommer vara uppriktig om det så kostar blod.

Saligt lycklig och solig och bejakande kommer

jag att glimra mina gyllene medelåldersdagar!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-06 16:51



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker
2012-05-06

    Birgersdotter VIP
Det var glimrande bra
2012-05-06

  aol
vackert gillas, så tänker även jag,
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP