Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är något, något med oss

Det är något med
distansen
och
orden som inte sägs
utan måste gissas till liv

Det är något med tystnaden
och dess språk
när det blåser kallt

Det är något med längtan
till ställen man inte kan uttala
när man vet att du hör

Det är något med känslan
som vilar
för att sedan storma inom en

Det är något

med oss.











Fri vers av syster pion
Läst 710 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-07 12:11



Bookmark and Share


  Petrovna
Mitt i prick =)
2006-07-21

  Propella
Ja. Som alltid vet du precis hur du ska skriva för att jag ska gå i taket av lycka. Fantastiskt.
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

syster pion