Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Too many


Too many words is crawling in my too tired mind,
but nor of them i feel just could have been rigth.
It could be better if I would be just deaf and blind
and all my sence could feel in the end another ligth.

5.05.2012




Fri vers (Fri form) av Julianna Strandberg VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-06 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP