Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggad som BLÅTT. Tionde dikten av 12 - en på temat BLÅTT för varje månad augusti 2011 t.o.m. juli 2012. (Foto: Lennart Augustsson)




Majblått (tema Blått)

 

 

Kalla nordvindar

viner visst

när solen

går ner

i väst

 

Jag vill helst kylan slippa

även om det bara

handlar om dagar

En liten tröst

är då

en och annan

sippa




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-06 22:56



Bookmark and Share


  Kim VIP
En och annan sippa….
2016-05-31

  Minkki VIP
varken clerifaxig eller gunnarideströmsk... byter du stil?
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström