Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett ögonblick sedan, blott 11 år av ett ögonblick


14 timmar och 17 minuter

Hon hade mina ögon
från den stunden
de såg henne

Hon rörde mitt hjärta
med 156 slag i minuten
tills det brast

Hon låg i min famn
den sekunden




Fri vers av AndersN
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-06 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN