Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vampyr

Som mörkret sveper du in
döljer mig i en tät dimma
Du vill inatt göra mig till din


Tänder så skarpa...så vita

Sakta låter du din mun få smaka
Ser blodsdroppen rinna
nafsar nu lätt i min haka
Droppen nu din tunga vill finna

Sakta du tänderna mjukt in vill borra
älskar dessa röda drycker
Jag nu hör dig dovt börja morra
Ett underbart ljud

Långsamt känner jag en ökande smärta
men njuter ändå av vår heta stund
Jag känner ditt svarta hjärta
Blir ett med dig för någon sekund

Vänder mitt ansikte mot dig och nickar
Jag hör dig mitt namn kalla
Du mitt blod nu satt i fyr
Och alla känslor börjar svalla
För du är ju min vampyr!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 97 gånger
Publicerad 2012-05-07 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta