Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela mina ärr.

Hela mina ärr
Jag behöver dem
inte längre
Du behöver inte
besöka mig herr Sömn
Alla dagarna blandas ihop
Mardrömmarna har flytt
från mitt huvud
Stäng dörren
Låt dem inte komma in
Du skulle ju egentligen
aldrig lämna mig
Mitt huvud pulserar nu
vid stygnen
Nu känner jag dina händer
som pressar mot min hud igen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-07 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta