Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgblind

Färgblind
Ta mig med
från insidan
Jag är redo
Min tunga bunden
Jag mår bra
Gömd bakom hud
Ingen får komma in
Färgblind




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-07 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta