Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det existerar en flod

Det existerar en flod
som springer
med ditt döende hopp
och mörka dagar som väntar
på att födas
Förlorad och blind
En skugga vilar fortfarande
över dina tankar
Jag har drömt så länge
och alla drömmar går sönder
en efter en




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 63 gånger
Publicerad 2012-05-07 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta