Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupare i mig själv

Livet för inte något med sig
för de med klara sinnen
Söker efter nya dagar
vid horisonten
medan tiden tycks försvinna
Ogripbar och hal
Jag lämnar inga spår på vägen
Faller djupare
Djupare i mig själv




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-07 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta