Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen ängel.

Jag har alltid känt
av en kallhet inombords
Försöker hålla fast vid livet
Jag har alltid känt mig ett
med natten
som försvinner djupt inombords
Genom mitt liv blåser kalla Decembervindar
Djupt inombords vet jag
att jag kan springa
men jag har ingenstans att gömna mig
En fallen ängel står vid min sida
Tar min hand och leder mig djupt in i natten
Så långt borta från det här livet
Alltid har havet lockat mig
Så djup,vild och fri
Lever mitt liv genom drömmar
för att förneka det lidande som flyter igenom livet




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 98 gånger
Publicerad 2012-05-07 16:55



Bookmark and Share


  Mizza
Du har en otroligt skön stil när du skriver! Gillart!
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta