Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapa framtiden du vill ha....NU!

Låt inte mörkret locka dina svarta tankar,
spänn på ett leende,
hoppas på det bästa och ta ett steg framåt.


Låt inte gråten trycka i lungorna,
ögonvrån eller i själen,
hoppas på leendet,
ta ett steg framåt, pusha dig själv och backa inte.


Det funkade inte då som nu.
Det funkar sådär nu,
men i framtiden kommer jag stå på en bas byggd av de orden.


Och den framtiden börjar......NU!




Fri vers av Della
Läst 395 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-07 21:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra livsbeglädjande
2012-06-04

  Brachmin
I början känns naiviteten men märker sen att den är där av en anledning. Mysig och smålustig om motsättningarna som trots allt finns inom en :)
2012-05-11

    Birgersdotter VIP
Bra
2012-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Lär av dåtiden och se framåt. Bra skrivet.
2012-05-07

    ej medlem längre
Det är bara vi som kan förändra oss själva. Genom att agera på ett sätt vi själva skulle beundra så kom vi bli beundransvärda. Mycket bra text!
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Della
Della