Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsenhet



Jag kan inte göra nåt,

det märks ännu tydligare,

jag vet ingenting längre,

inte ens säkrare,

så hur skulle jag se läget ännu klarare,

för det som händer gör ändå ingen lugnare.




Fri vers av zino
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-07 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino