Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst i den här trädgården.

Jag hade en period.
Då varje ord.
Flödade ur mig och jag inte kunde hålla dem fast.

Men nu lockar inte ens fåglarnas sång.
Eller lövens prasslande.
Fram en mening eller situation.

Nu är det tyst i den här trädgården.
Trots att ute den nya våren våldsamt blomstrar.
Björkar får nya löv.

Men i mitt huvud:
lyder jag dyster höst.
Där råder ännu kylan.

Som jag önskar,
att orden fick tillbaka sitt sammanhang.
Att jag fick ta del av den förvandling.

Det som sker här mitt i bland oss.
När en årstid blir en annan.
Är att livet fylls av ny glöd.

Om man gör sig redo att fortsätta vandra.




Fri vers av KaosFlickan
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-08 01:53



Bookmark and Share


  Angélica Kloberg VIP
Jag känner tyngden och smärtan. Utanförskapet när det inre mörkret stänger en ute….
2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

KaosFlickan
KaosFlickan