Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration

När du springer runt och skrattar i ditt hus
Då vill jag se dig och bli bländad av ditt ljus
En svartvit värld förvandlas av din färgpalett
Så många färger har jag aldrig nånsin sett

När du är här och våra själar längtar ut
Då ska jag sjunga allt jag inte sagt förut
Du får en sång som aldrig nånsin kan ta slut

Känn efter, lyssna och andas
Gör så att världen förvandlas
Jag har aldrig varit så glad som nu
Kom, gör mig sällskap i natten
Vi går på asfalt och vatten
Inget ska nånsin få gå itu.

Hur kan det komma sig att ljuset aldrig dör?
Med dig så kan jag aldrig vara utanför
Och vi slår an en sträng och lyssnar till en ton
Undrar om man kan sprängas av inspiration?

Följ bara efter mig så visar jag dig allt
Och det du ger får du tillbaka tusenfalt
När det är sommar blir det aldrig nånsin kallt

Då vill jag blunda och se dig
Allt fint som jag velat ge dig
har vuxit fram i längtan och mod
Då vill jag sjunga och spela
När våra hjärtan är hela
Vill drunkna i drömmarnas flod




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Gurkmeja
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-08 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gurkmeja