Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp ut mig

Släpp ut mig härifrån, jag har saker att förklara
Du vill förgöra mig, så bara låt mig vara
Jag har förändrat och förvandlats till nåt nytt
Och jag ska härifrån när nästa morgon grytt

Tänker du håna mig och bara ta farväl?
Tänker du säga att jag tappat bort min själ?
Jag kan berätta att motsatsen skett
För första gången är livet lätt

Låt tiden gå, men här står den still
Låt mig få göra precis vad jag vill
Jag tänker aldrig på dig
Jag stänger av mitt gamla jag
nu finns det ingen morgondag
Om du vill ha nåt mer säger jag nej

Jag klär av mig alla gamla minnen och visioner
Jag har flytt från skeva ideal och falska toner
Så öppna ögonen, för mig rår ingen på
Jag slinker ur ditt grepp, så fort allting kan gå

Jag vet nog mycket väl vad du försökte göra
Du stöttar upp ditt liv genom att förstöra
Jag kan berätta att nu är jag fri
Jag känner livslust inuti

Låt tiden gå, men här står den still
Låt mig få göra precis vad jag vill
Jag tänker aldrig på dig
Jag stänger av mitt gamla jag
nu finns det ingen morgondag
Om du vill ha nåt mer säger jag nej




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Gurkmeja
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-08 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gurkmeja