Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnsben.

Minnen från mina barnsbens språng
och ett klingande tvivel om psykisk hälsa.
Sånger som jag sjöng i gungornas sus
minnen som jag känner doften av
väcker obehag och ett nostalgiskt rus.
Vingar av glas och ett öga stängt.
Sinnen som jag nu försöker öppna,
ångest som jag förträngt.
Med mina barnsben springer jag snart.
De leder mig nånstans,
vet inte om jag vill veta vart.




Fri vers av Katharina BR
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-09 00:38



Bookmark and Share


  Albin Jonsson
Att möta det man lämnat bakom sig tar både mod och viljestyrka. Att göra det är dock bra tror jag och den här texten var också riktigt bra.
(Hoppas jag inte har tolkat den helt fel bara)
/A
2012-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR