Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om kärlek!


Radion spelar inte våra låtar

Jag vet att du är allt
och kanske är det jag som
är absolut ingenting
och den kombinationen
gör oss okrossbara

Så vi viskar hemliga ord
bokstavs kombinationer bara vi förstår
för ingen annan kan
säga jag älskar dig
Så som du kan säga det till mig

Och jag gör sånger
långt bak i bland mina hemligheter
och även om det här är
en kärleks ballad
Så förstår du ingenting
och det är där jag vill ha dig, baby

ammunitionen tog mina stjärnor
och det gör ingenting
att du aldrig kommer förstå Nine Inch Nails
för bara genom din
operfeka existens
bli du närmast perfekt




Fri vers av LömskaLinn
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-09 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LömskaLinn
LömskaLinn

Mina favoriter
Undan för pundarn