Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustiga speglar färgar själen röd.

Vem är man och vem är kvinna?
Existerar anden?
Kan man själen finna?
Att vandra i limbo i evig tid.
I ett lustigt hus vara inspärrad,
trasslandes med de trådar jag fastnat i.
Att ta på ljuset,
känna kroppen domna.
Leva eller dö?
Vakna eller somna?
Jag trasslar upp trådar och snubblar lätt.
lustiga speglar gör allting snett.
Vingar av glas och mascara som rinner
Tiden står stilla och själen den brinner.
Så att vakna i limbo eller somna i död.
Lustiga speglar färgar själen röd.




Fri vers av Katharina BR
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-09 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR