Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnens enkla glädje






Ett skrattande dundrande leende solsken.

Människorna öppnar sej och ser på varandra.

Som barnens enkla glädje över en vän.

Mörkret upplöses när kärleken regnar frid.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-10 01:24



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
...det enkla är ofta det sköna... en varm solskensdikt... fin...
2012-05-12

  Gothian X
Sista raden är mycket bra... Som helhet en riktigt bra dikt!
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP