Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilderna av honom

När man har levt så länge
med bilderna av honom
Så länge..länge
Då är det sanningen
Då är det verkligheten
Fall i mina armar
och jag ska få
ditt döda hjärta
att pulsera igen
Håll ut!Jag är din krigare
I både glädjerus
och sorgtårar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 105 gånger
Publicerad 2012-05-10 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta