Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alkohol

den förstörde min far
den förstörde min familj
långt innan den var påtänkt

redan före var det ett problem
men nu har den visat sin sanna sida

jävla alkohol och droger

jag förstår precis

jag har testat allt
av samma anledning som du

det här tomrummet att fylla
som fylls av något annat än kärlek

DU HAR ALDRIG KONTROLLEN

redan första gången är du beroende


den magiska känslan,
du är älskad!
.. av den bittra smaken, det surrande ljudet
av längtan efter mer
det går aldrig att stoppa


du blir ett offer
utan chans att trycka stopp

-

men nu vart det så
det vände
nu är det på rätt väg

far klarade sig
men idag förpestar han vår vardag
inte med alcohol
utan med sitt perspektiv på livet

han förstår inte varför det han gör är fel

droger tog hans verklighet ifrån honom
redan första gången




Fri vers av Lilja
Läst 1356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-31 21:04



Bookmark and Share


    nivea
Jag gillar det. Har också tyvärr en pappa som är alkoholist, känner igen mig mycket i det du skriver.
2006-02-12

    ej medlem längre
Min far var farlig alkoholist.
Det förstörde hans frihet och framtid.
Jag vill alldrig bli lik honom, förstår hur du känner lite grann
2006-01-31

    steffe struts
smärtsamt att läsa. bra att du skriver av dig, en ventil som är så skön att använda. alla borde få en bra chans från början, känna sig älskade och värdefulla. gillar dina texter, fortsätt att skriva!

stefan
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lilja