Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Tystnaden för mig med sig
i en virvel av tomhet
Pulserande andetag
som skrik som inte kommer ut
Klockan går framåt
Aldrig bakåt




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 90 gånger
Publicerad 2012-05-10 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta