Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret kan han känna av din djupt rotade rädsla

I mörkret kan han känna av
din djupt rotade rädsla
Är då detta slutet
utan nåd?
Fångad i din egen mardröm
som föds av hans ögon
Minns du Byrrons
som sade
att ondska
är något helt annat
Det är nämligen
en varelse
som tror
att den är god
Upp och ner vända
perspektiv
Glöm aldrig
vem du verkligen är
i den här världen
som tycks ibland
vara hämtad
från Underlandet





Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-10 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta