Ebba Grön – 800°

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utkast 3

 

Ebba Grön – 800°

 




mellanrum

 

 

 

 

kliar

i hela mig

kan inte sitta stilla

kan inte hitta

någon riktning

att röra mig i

vill inte sova

orkar inte vara vaken

det kliar kliar KLIAR

i hela mig

fullmånerastlöshet

vill vill inte

vill inte vill

kan inte skrika

orkar inte vara tyst

har inga ord

och allt är

bara

bilder färger former

överdjävlig KLÅDA

och rastlöshet

 

en dag till

i detta

mellanrum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Niara
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-10 14:32



Bookmark and Share


    L e e
Jag skrattade något av behag när jag läste din text!
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara