Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens bästa avskedsbrev.

”Käre John,jag vet inte hur jag ska säga det här men vår affär är död.Jag tror jag förstod det när jag bytte tennisskor i din campingbil,och jag såg dig ignorera Björne.Jag är säker på att du är ärrad nog att förstå hur trist du är.Jag skickar tillbaka din ring,men jag behåller ditt självmordsbrev som ett minne.Du ska veta att jag spelar in en film om vår vänskap.I smärta,Marie”




Prosa av Vampyrens hjärta
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-11 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta