Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser mig

 

bryt! säger du,
för ord, har ingen plats i det lustfyllda

en frusen blick smälter, till vilset hav
för en vilsen sekund famlade vi
efter annat

lika skyggt, bryt!

skriker din tystnad, ut!
vi har inga ord

de, eldades med tröstlösa regler
du ser mig
mitt stilla fly
ett redan öppnat, flyta ut

i din famn.

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 435 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-11 14:09



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Mycket intressant läsning tycker bra om denna
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo