Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskristaller gråter inte

Jag gråter inte, sluta tro det,
det är snö som smälter, från mina kristallögon.

Jag fryser,när snö smälter,
även när våren knoppas,då sommaren blomstrar,
och när hösten somnar in.

Ja, jag fryser,men aldrig någonsin gråter jag.
Min snö kämpar förtvivlat att smälta.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 273 gånger
Publicerad 2012-05-11 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann