Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer att ta mitt liv.

Jag tar livet av mig.
Kväver mig till döds,
medicinerar bort min hjärna,
hänger mig,
kör ihjäl mig.
Skjuter mig.
Ställer mig framför tåget.

Jag tar livet av mig - på någotsätt.
Jag klarar helt enkelt inte av att leva,
att göra något som är så normalt för er: - dra mina egna andetag.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-11 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann