Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När mitt hjärta blöder


Varför

Mitt hjärta blöder
Du föder
Göder
Njuter när det blöder
Hur funkar du?
vad vill du ?
Dina handlingar är som knivvassa blan
Du verkar vara van
empatie är i din värld förbi
dina knivar
dina ord
passar inte in på min jord
hur kan du sova?
efter allt du lova
ett barns hjärta
du hela tiden ger smärta
Ett barns hjärta ska du inte smärta
Men vad vet du om de
Du lär ju aldrig veta hur de e
Dina knivar hugger i mig
medan mitt hjärta blöder
När du så många gånger skadar
snart du i andras blod vadar
Men det lovar jag dig
Att det biter inte på mig
För jag kommer alltid hata dig
Utan hjärta ska du vandra
& aldrig mer kunna såra andra
Du kommer sluta vandra
För alla dom du sårar
slutar älska
för vem kan älska en man som alltid bär knivar?
När ett hjärta blöder
När ett barn såras
Medan du ger dina kalla kårar
Full med ondska och svek
Hjärtan blöder
Men det lär du aldrig förstå




Fri vers av veroniqa perzon
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-11 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veroniqa perzon
veroniqa perzon