Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödar du mig,kommer du själv att dö.

Spetsa mig på din yxa, hugg riktigt hårt.
Stycka mig blodig, ge mig vad jag tål.

Om du vågar, så möt mig med din yxa, här i natt,
jag lovar dig, du kommer alltid att minnas.
I ditt minne,i ditt samvete kommer jag att tatueras fast.
Du kommer aldrig,aldrig, ALDIRG komma över mig.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 207 gånger
Publicerad 2012-05-11 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann