Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är sjuka i huvudet, du och jag.

Vi är sjuka i huvudet, du och jag.
Jag slår dig blodig, trots att jag är svag.
Du punkterar min själ,trots att du vet att luften sedan länge är slut.
Du sliter mitt hår,men aldrig aldrig ska du få se mig fälla en tår.

Förlåt men jag bryr mig faktiskt inte om dina sår.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-11 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann