Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom får dig att tro på en osanning, för du är inte värdelös.


så,
jag tänker inte bygga upp
en illusion,
av vad jag är
i någons ögon

jag tänker tala
sanningen:

jag är här
här är
jag

transparant
men man kan ta på
mig.

ett par läppar
som du kan
kyssa

om du vill
när
du
vill

och om du ledsnar
så bara gå

utan ord
utan förklarning

för det du sa
det du gjorde

betydde ingenting

jag var
bara

tidsfördriv
i din gråa vardag.




Fri vers av bulb
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-11 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bulb