Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförklarligt tomrum

Trots de älskvärda,
dunkar en ensamhet i mitt hjärta.
Ett oförklarligt tomrum
Som någonting tyckts väcka.
Det tickar med mystik,
Med vassa visare,
Viskande lyrik.

Med tickande tomhet
Skär visare bort de älskade.
Bort från hornhinna, bort från hud.
De lämnar rummet nu,
Utan ett ljud.
Med dunkande ensamhet
Djupt i mitt hjärta
Blir rum till tomrum,
Hud till aska,
Aska till smärta.

Trots de älskvärda
Dunkar en ensamhet i mitt hjärta.




Fri vers av Katharina BR
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-11 23:31



Bookmark and Share


    nånja
mmm oförklarligt för mej med
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR