Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyrens bekännelse

Dansens virvlar
fick ditt hår
att kännas
mer eldigt
Varmt och rött
Din blick
fick mitt trötta hjärta
att åter leva
Skenet från ljuset
fick ditt ansikte
att skapa mönster
Skuggorna lekte
med dess ljuvlighet
En poet skulle
aldrig kunna
beskriva dess under
Inte med rätt ord
Nej,de gör inte
ditt väsen någon rättvisa
Men ibland behövs
det ändå inga ord
för att förstå
den skönhet
som vilar orört
under tidens gång




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-12 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta