Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


brottsstycken av tankar

just
nu känns det inte som om jag är jag.
inte för att det är så att jag helt plötsligt blivit någon annan,
bara en känsla liksom av typ förändring

_____

men
är fortfarande rädd för mörkret.
det där ofrånkomligt svarta som finns inom oss alla,
som vi går omkring o bär på - nedtyngda av svärtan.
mörkret som bara väntar på att få en orsak till - en chans
att få slå ut blom - när saker och ting går åt fanders

_____


kan du inte hålla mig lite närmare,
närmare ditt hjärta
låt mig få känna dig
och
din värme...
värmen som sprider sig,
från dig till mig
den gör mig alltid så gott
glädjeeufori




© 2012 Celticgirl




Fri vers av Celticgirl VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-13 10:33



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Jag gillar verkligen dina texter! Känner väldigt väl igen mig i de känslor du beskriver också. Tänker: Bra! Men just så! :)
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP