Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittade ingen svala, men väl en duva från Kathmandu.




Svalor (haiku)

Utanför fönstret

Svirrande svalor på jakt

Regnet är nära

 

 

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar
HTML för poeter. Del 4 - RSS

 




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 485 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-13 11:08



Bookmark and Share


  Minkki VIP
svalor må svirra
hos dig, men här lyser de
med sin frånvaro ;)

skönt att ha något att vänta på, tack för påminnelsen!
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)