Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mary Shelleys ammunition

Mary Shelleys ammunition jagar
efter vålnader av ungdom
en plötslig nyckel till sanningen
Ensam står han kvar i ljuset
Håller ut länge
Hipsters med närsynta bågar
sveper förbi med ironi utan färg
Mary Shelleys ammunition jagar
efter vålnader av gårdagens innefolk




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-13 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta