Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan syr en tonårsdröm

Ljudet i natten skrattar försent
Flickan syr en tonårsdröm
som glittrar mer än alla ljus
över den stad som ligger i koma
Det bor sorg i ljudet
trots den glättiga fasaden




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-13 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta